Uncategorized

se på hun da, hun har prøvd å pynte seg!

20. januar 2010

God daaag! Jeg har en fantastisk dag, selv om jeg ikke har gjort en dritt annet enn å dusje og lage mat. I dag føler jeg meg BRA med meg selv for første gang på veldig lenge, det er liksom som om jeg er hundre kilo lettere – vel, det var jo realistisk. Og tro meg; jeg ser ut som en gnom, har på meg for trang bukse og er tett i både hals og nese, men jeg har det bra likevel. Så, hva skyldes da? Got no idea.

Ida- frokost! Åååh, jeg elsker virkelig de Tørst- juicene. Med isbiter, vel og merke. Føler nesten at jeg er i syden når jeg drikker den, så jeg sitter så klart og myser inn i taklampa når jeg spiser frokost.

Nååå skal jeg på kafè med min kjære Benjamin for å sladre om de siste ukenes begivenheter. HÆÆÆL’IIII! Håper alle føler seg like bra som meg i dag : )

No Comments

Leave a Reply