Uncategorized

gratulerer med dagen, pappa

22. januar 2010

Han er kanskje ikke verdens største bloggfan, men en gratulasjon på bloggen kommer han ikke unna uansett. Min kjære PAPPA har bursdag i dag! GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN!

Pappa og jeg har kranglet som hund og katt helt siden jeg fikk mine egne meninger og skulle være kul (dette skjedde i ganske tidlig alder, vel og merke), og i 6- årsalderen trodde jeg faktisk at jeg var forelsket i pappa fordi han var så kjekk! Godt at jeg har funnet ut hva forelskelse er nå i ettertid, da. Jeg sier ofte til mamma ( foran pappa) at jeg ikke forstår hvordan hun klarer å være gift med «han der», men når jeg tenker meg om så er han jo egentlig en ganske ålreit dude. Vi er bare alt for like, og ikke minst stae begge to.

Nok en gang, gratulerer med dagen paps! Jeg er glad i deg!

Wulff- familien minus Wulff- mammaen.

Denne blodharry sangen vil jeg forresten dedikere til pappa! Vi har hørt på den i sikkert 10 år, mens vi har kjørt med bil gjennom Italia, Frankrike Tyskland, Norge og you name it. Noen sanger må man jo bare like uansett hvor fæle de er!

No Comments

Leave a Reply