Uncategorized

våknet som mann

22. januar 2010

Jeg våknet med røst som en mann i dag tidlig, da bestis (som i grunn har flyttet inn hos meg) skulle på jobb. Alt jeg prøvde å si kom ut med en helt annen stemme, det var nesten så jeg hoppet i taket, og jeg måtte løpe til speilet for å se om jeg hadde grodd bart over natta. Ingen bart… Bare denne mørke, fremmede røsten som absolutt ikke passer til utseendet mitt. Stemmen min er mørk nok naturlig, om ikke jeg skal høres ut som en trøkkfører i tillegg.

Så, det betyr vel at jeg ikke er blitt noe friskere etter London. Så ÈN ting er veldig sikkert! Jeg skal ikke på byen i dag. Og sikkert ikke i morgen heller. Så i kveld blir det vel bare å invitere meg selv og en venn eller to på middag og film, og sånn går no dagan.

Nå skal jeg utenfor døra og ta en kaffe med Benjamin igjen! Må vel få i meg noe frokost også, så frokostmenneske som jeg er blitt : )

Deilig med Uggs og skjerf på slike dager!

KJEEEETIIIL, jeg har fått postkortet ditt! Tusen takk, søte : ) Jeg elsker å få postkort, brev og you name it, mail er bare SÅ 2012! Og som du ser, så har det fått hedersplass på kjøleskapet. Lovelove!

No Comments

Leave a Reply