Uncategorized

kjøkkenfyll

23. januar 2010

Kjøleskapet mitt har fått en ny dekorasjon! Kjenner at jeg har funnet et tema for bloggen min: kjøleskapsdekorasjon. Neida : ) Men fadderbarnet mitt, Aisha i Kenya har tegnet en tegning til meg! Åååå, dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg fikk den. Se!

Er det fadderbesøket hun har prøvd å tegne, montro? På grunn av bilen, mener jeg. Her må det litt kunsttolkning til!

Og så er jeg blitt spurt om hva jeg SPISER. Jeg har ikke for vane å lure på hva bloggere stapper i munnen med mindre de veier enten 200 eller 30 kilo, men de som spør skal få svar. Nå om dagen spiser jeg stort sett kun det dere ser på bildet pluss middag. Ikke fordi det er spesielt sunt, usunt, dyrt, billig og hele den regla der, bare fordi det er det eneste jeg har lyst på. Jeg er så LEI av mat om dagen. Sååå mine hete mattips:

* Tørst fra Nora. Mmmm, jeg drikker 2- 3 kartonger om dagen, husk isbiter!

* Skyr Yoghurt fra Q. Fettfri, ikke tilsatt sukker og proteinrik. Skogsbær&vanilje smaker best : )

* Tomatsuppe fra Toro. Inneholder skuffende lite pasta…

ps. sier ikke nei takk til sponsing av disse produktene, HINT HINT.

ps 2. jeg glemte helt å si at nudlene på Deli er helt FANTASTISK middag! Styr unna 7Eleven sine.

No Comments

Leave a Reply