Uncategorized

just chillin with mah giirls

26. januar 2010

I går ble det tacokveld med Selma og Ida! Kjempekoselig : ) Kjøkkenet mitt er ikke akkurat verdens største og mest praktiske, så der stod vi enten på skift eller arm- til- arm og stekte kjøttdeig, kuttet grønnsaker og fikset nachos. Big neeews: det gikk helt fint å spise tacokjøtt, så nå kan dere droppe graviditetsspekulasjonene deres. Det går an å være lei av enkelte typer mat uten å være smelt på tjukka!

I dag skal vi på fest hos Diesel, med masse BLÅGGERE. Noen av dere som skal?

Idapusen måtte dra alene på trening i går pågrunn av mitt dramatiske hosteanfall. Haha! Hun kom fortvilet hjem og følte seg FROSSET UT av hele SATS. Ikke ett eneste apparat var ledig, så hun måtte stå og se dum ut før hun løp hjem til meg, stakkar. SATS må utvideeee!! Hoho..

Selma er glad i grønt! Nei, faktisk ikke. Hun var mer eller mindre småredd for grønnsaker da vi skulle handle, og kunne verken fatte eller begripe hvorfor vi skulle ha så mye SUNT til tacoen! Søta : )

Tacolovin! Men HVA skal man med rømme, liksom… Guh..

No Comments

Leave a Reply