Uncategorized

jeg bare visste det

27. januar 2010

Siden morra mi blir ett år eldre i morgen, har jeg tatt turen hjem til Tønsberg. På vei til toget hørte jeg en gal dame som gikk rundt og skreik i gangene, og jeg tenkte med en gang: gjett om hun kommer til å sitte ved siden av meg på toget.

Jeg glemte alt om det høylytte fugleskremselet, fant meg en ledig plass på toget og prøvde å smile hyggelig til menneskene ovenfor meg, i og med at de så på meg på en måte som fikk det til å virke som om jeg hadde drept noen eller vekket dem fra en fantastisk drøm. Det er lov å smile litt da, folkens!

Toget ruller i gang, og tror dere faen ikke fugleskremselet kommer og setter seg i samme vogn?! Det mest slitsomme som finnes er gærninger som ikke nøyer seg med å være gærne, men i tillegg MÅ kritisere og kommentere alle rundt og hva de gjør. Mobiltelefon er FARLIG, du får alzeimers! Å herre- herre- herreguuuud, hva ære du har på deg?! Bryr du deg ikke om helsa du eller? Ikke nok med det, men hun satt og tømte halsen sin for slim, og da hun (heldigvis) skulle gå av toget i Drammen, sprintet hun gjennom gangene og skrek «NEI TIL EU!». Flott at dama har meninger, men jeg satt igjen med tanker om at noen kanskje burde tatt vare på denne dama.

Jeg har fått meg nytt speilreflekskamera. Canon EOS 1000D, weee.

Hvis du vil kan du kjøpe Nikon- kameraet mitt for tre millioner, så kan jeg kjøpe meg en leilighet.

No Comments

Leave a Reply