Uncategorized

stupid has one hell of a hangover

27. januar 2010

At Diesel åpner dørene for bloggere før pressen slipper til er beundringsverdig. Var en veldig trivelig kveld i går, til tross for at jeg muligens sjanglet overdrevent mye. Man bør kanskje holde seg unna alkohol når man knasker smertestillende på resept? Det fikk jeg i hvert fall erfare nok en gang i går, da jeg ble fulgt hjem i taxi og lagt i seng innen klokka 22.00. Ikke at kvelden stopper der, for resten av natten lå jeg i fosterstilling i dusjen og kastet opp pågrunn av smertene. MENSEN ALTSÅ.

Så nå sier jeg egentlig bare som Diesel: smart may have the brains, but stupid has the balls.

Anbefaler alle å stikke innom Bogstadveien 50! Dere får kanskje ikke vin, øl, pølser, sukkerspinn og popcorn slik som vi fikk, men det er i det minste masse fete klær dere kan sjekke ut.

Og her er grunnen til at jeg er så lite glad i å omgås andre bloggere som ikke er vennene mine, heh heh heh:

Kamilla, venninnen min, skulle bare vise noen at hun klarte å få beina over nakken, så hun latet som om mitt bein var hennes. Ser du, de fleste slike bilder har en ganske naturlig forklaring.

Bilder fra Diesel- kvelden kommer når jeg orker å reise meg og lete etter kamerakabelen. Next year!

No Comments

Leave a Reply