Uncategorized

i kveld er det skoene som bestemmer

29. januar 2010

Jeg pleier vanligvis å velge sko etter antrekk når jeg pynter meg, men i kveld blir det omvendt. NELLY SHOES arrangementet betyr selvfølgelig at jeg skal være dresset opp av Nelly.com, så derfor var jeg og hentet en hel kasse med kjoler og sko i dag. Er ikke det alle jenters drøm?! Jeg føler meg så heldig! Så nå har jeg svinget meg rundt i sikkert 20 forskjellige sko og kjoler i en times tid, og prøver å bestemme meg for hva jeg skal ha på meg.

Luckygiiirl : )

Nå er bordet fyllt med pumps og støvletter! For et måltid… Bare for å forsvare de knallgule penskoene: jeg ser for meg at jeg skal ha en kåpe/ jakke i samme farge i vår! Du vet… Jeg så det på Gossip Girl.

Mine tre nye yndlinger! Bare se på de orgasmiske hælene:

Åh, jeg tenner på sko!

No Comments

Leave a Reply