Uncategorized

skrevet i natt, fo sho

30. januar 2010

Klokka er litt over halv fem, jeg har lakris mellom tenna, vondt i beina og senga mi frister mer enn Slash gjorde da jeg nærmest onanerte etter Guns N’ Roses- plakater i fjortenårs- alderen. Bare for å berolige alle foreldre der ute: det var en spøk. Tror dere virkelig fjortenåringer onanerer?! Hah, de vet jo så vidt hva sex er.

Ok, nå sporet jeg av. Jeg var jo på La Belle i kveld. Med halve Sverige, Nelly.com. East Westcoast og resten av verden, og jeg har hatt det fett som faen. La Belle viste seg å være et HETT sted, og jeg likte meg der. En som ikke likte meg der var sjefen over BLOGG.NO som stod og så stygt på meg. Fem minutter senere kom det tilfeldigvis en vakt bort til meg og spurte om det var sant at jeg var IDA WULFF, og om jeg var NITTEN ÅR GAMMEL. La Belle er jo tross alt et 20 årssted. Synd for de som ikke ville ha meg der at det allerede var klarert, og at jeg holdt meg langt unna alt som heter sprit, da. Regler er til for å holdes!

Ser uansett fram til å turnere mer med Nelly.com!

Hallo. På vei hjem fikk jeg så sykt lyst på pølse, og jeg syns som vanlig at det er dritflaut. Så da jeg OMSIDER fant nøkkelen min, gikk jeg opp i leiligheten og nærmest kledde meg ut. Det har seg sånn at jeg er en del på 7Eleven (IKKE for å kjøpe pølse), og etter et par byturer har jeg tatt turen innom og gitt de bak kassa sidetall i diverse blader hvis de vil lese om meg…. Noen ganger vil jeg drepe meg selv. Så at de kjenner meg igjen er kanskje ikke noen overraskelse?

Jeg kledde meg i hvert fall som en boms, hoppet ned trappene og inn på 7Eleven. Eeey, hun som bor over oss jo! Så da måtte jeg tusle rundt og late som jeg hadde lyst på pastiller i stedet. Til slutt ble det jo både pastiller OG pølse, så jeg helte like gjerne pastillene utover pølsa og satte kurs mot leiligheten igjen. Jeg brukte pølsehånda til å åpne døra, så pølsa slo seg sammen med dørhåndtaket og ble helt uspiselig. Og jeg som hadde så lyst på pastillpølse…

Jaja, nå MÅ jeg komme meg ut av hulen. Jeg får rundt 10 vindrikkende gjester i kveld, det er cirka 10 fler enn det er plass til i leiligheten min. Ollalaa..

Ps. Ingen bilder fra i går foreløbig! Hadde det alt for gøy til å være blogger, vutt.

No Comments

Leave a Reply