Uncategorized

i love my nails!

1. februar 2010

Når man hater fingrene sine, av grunner som at de for eksempel ligner på noe man får kjøpt i en pølsevogn, er det viktig med fine negler. Jeg får veldig ofte spørsmål om hvor jeg fikser manikyren min, og svaret er NEGLHUSET! Jeg blir alltid kjempefornøyd med neglene, jentene som jobber der er verdens koseligste, og beliggenheten er den beste! Ligger jo midt i Karl Johan, så enkelt for somlekopper som meg å finne fram.

Prisene for negler mellom kl 10.00 og kl 14.00 er 490,- og på kveldstid er prisen 590,-. Absolutt å anbefale : )

Agnes! Fina som driver Neglhuset : )

Stygge vinterhender med fine negler på.

Et lite tips til alle gutta! Valentines day er 14. februar, hva med et gavekort på negler? JEG ville i hvert fall blitt glad : )

No Comments

Leave a Reply