Uncategorized

frustrert er blitt et plussord

2. februar 2010

Om 40 minutter har Frustrerte Fruer sesongpremiere, og jeg kan jo ikke gjøre annet enn å juble! Jeg ser aldri på TV og er kjempedårlig til å følge med på serie, så som oftest kjøper jeg bare det jeg vil se på bokssett når det har kommet ut i butikker. Men denne gangen skal jeg faktisk prøve å følge med!

Nesten skummelt å si det, men jeg føler at jeg kjenner damene i serien så godt! Jeg kjenner meg virkelig igjen i dem alle sammen, på hver sin måte. Kan det sammenlignes litt med blogglesing montro? Hekta fordi jeg kjenner meg igjen? I Gabrielle finner jeg den matrealistiske siden av meg, som selvfølgelig slåss med de indre verdiene som egentlig er noe helt annet. I Susan ser jeg klumsa som driter seg ut og tråkker i salaten hele tiden selv om hun bare mener ting godt, i Bree ser jeg en kontrollfreak og i Lynette ser jeg det jordnære.

Hvem av damene kjenner du deg mest igjen i? Og skal du se sesongstarten i kveld?! : )

No Comments

Leave a Reply