Uncategorized

januar som var

2. februar 2010

Tenkte å begynne med slike fine månedsoppsummeringer. Jeg føler egentlig ikke at jeg trenger å ha noen god grunn. Bare fordi… Fordi jeg er Ida Wulff, og fordi det er sykt fett. Og sånt.

… Jeg startet måneden med å feire 20 årsdagen til en av mine beste venninner, Thea. Da oppdaget jeg TROMPETEN, og hadde et heftig karaokeshow for halve Oslo. Jeg gikk til og med ned på alle fire. Det er jo ganske fett.

… Og så fant jeg ut at jeg som nysingel burde drikke mest mulig å slå ut ti ganger så mye hår som jeg egentlig har. Hælvete heller, det gjorde meg sliten å gjøre teite ting med vilje.

… Det eneste jeg gjorde i jobbsammenheng var å ta nye headerbilder med Christopher. Det var fun!

… Hallo, jeg fikk jo nye øyenbryn av Fred! Snakker vi høydepunkt eller  : )

… Så kom Moldegutta mine på besøk! Lars, Glenn og jeg storkoste oss sammen, og spesielt på Gay Galla 2009 slo vi ut håret og festet som aldri før!

… Sen åkte flickorna til London! Vi lo, gråt, danset, dreit oss ut og ble uten tvil enda mer close. Gleder meg til neste tur, lovehearts!

… Jeg tuslet, snakket og drakk en del kaffe med min kjære Benjamin.

… Og prøvde å trene så mye som mulig med Idabestis.

… I slutten av måneden hang jeg en del med bloggere. Vi lagde taco, hadde liveshow, dro på Diesel- fest og hadde fest hos meg. Hawt.

… Og så var jeg jo på Nelly High Heels på La Belle! Jobbet som vertinne og ble kjent med en gjeng coole svensker. Hawt again! Jeg bestilte disse skoene fra den nye kolleksjonen:

1 Comment

  • Reply dobry sklep 12. mars 2024 at 16:20

    Wow, incredible weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you made running a blog look easy. The whole look of
    your site is wonderful, let alone the content material!
    You can see similar here najlepszy sklep

  • Leave a Reply