Uncategorized

kyss deg til en macbook pro

2. februar 2010

Jeg har vært så heldig å få være jurymedlem i en stooor bloggkonkurranse som Lypsyl har kjørt i gang nå, så må jo nesten fortelle litt om konkurransen! : )

Konkurransen går ut på å skrive et innlegg om lepper! Enkelt og greit, veldig fritt. Har du en grusom, eller kanskje romantisk historie om ditt første kyss? Er du eier av 32062 forskjellige lipglosser, eller kanskje 10 gode grunner til å alltid bære med seg en lypsyl?

De 1000 første som deltar mottar DENNE i posten:

Lypsyl sin nye gloss, som jeg simpelthen elsker! Hadde en hel haug av dem, men ettersom venninnene mine likte den like godt som meg, så er det ikke mange igjen. Lypsyl og gloss i ett er tommel opp, spør du meg!

I tillegg skal vi i juryen trekke ut TRE MacBook Pro, så her gjelder det å kaste seg over tastaturet, kjære bloggvenner! TRYKK HEEEER for å komme til konkurransen! : )

No Comments

Leave a Reply