Uncategorized

noe fint til din kjære?

3. februar 2010

Da jeg tipset dere (gutte)lesere om gavekort på negler i valentines- gave, fikk jeg takk og beskjed om å skrive fler tips til søte ting man kan gjøre og kjøpe på Valentines day. Jeg er langt i fra noen romantiker (tror jeg), og har egentlig ingen spesielle tradisjoner eller minner når det gjelder den høyt elskede dagen. Men jeg har i hvert fall noen flere gavetips til gutta! Etter å ha hatt kjæreste i mange år vet jeg hvor stort spørsmålstegnet i panna er når man skal kjøpe noe fint til den man elsker over alt.

Disse gavene har jeg plukket ut fra Makestyle! Det er produkter jeg har testet, brukt over lengre tid og er fornøyd med, så jeg ville tro at det gjelder de fleste andre jenter også : ) Prøver å velge ut litt i forskjellig prisklasse!

Shady lady øyenskygge! Bruker den når jeg skal ut på byen, PRØVER i hvert fall : ) spennende skygger å leke seg med!

Rouge fra Glo Minerals er med hånden på hjertet den beste rougen jeg har prøvd noen gang! Selv om jeg også er veeeldig fan av de små, rosa firkantede som man får kjøpt på HM (fra L’Orèal?). Her har jeg linket til den fineste fargen, som heter Papaya : )

Jeg har skrevet om glossene fra Glo Minerals før, og da ble det tomt på lageret til Makestyle. Tydligvis mange som var fornøyd! Håper enda fler blir fornøyd, nå som jeg tipser igjen. Her har jeg linket til min yndlingsfarge, men sjekk gjerne ut de andre fargene også.

Jeg er heftig GHD- slave, og alle jenter burde ha en! Spesielt denne.

Når det er sagt, så syns jeg absolutt ikke slike dager handler om å kjøpe ting til hverandre. Jeg ville satt mer enn nok stor pris på et søtt kort, en hyggelig telefonsamtale eller en varmende sms. Men når folk spør om gavetips, så skal de jammen få det også : )

Har dere noen gode gavetips til Valentines day og ikke minst MORSDAG, sleng dem gjerne inn i kommentarfeltet!

No Comments

Leave a Reply