Uncategorized

støvlan på

3. februar 2010

Flinka sjæl har sittet og jobbet helt til nå. Eller.. Jeg vet ikke om det kan omtales som flink når jeg strengt talt sitter i senga og jobber i knallrosa Juicydress og med seksti puter i ryggen. Det føles litt for luksus, men er dere ikke enig i at man skal nyte den luksusen man kan? Det viktigste er vel at det kommer noe ut av jobbingen, og det gjorde det i dag.

Jeg er lei av å si at jeg har «spennende» prosjekter på gang, for mange av dem blir det ikke noe av, og da spør folk etter dem tre år etterpå. Men jeg har i hvert fall mange spennende prosjekter på gang, selv om jeg fortsatt er veldig i startfasen.

Nå skal jeg løpe ut i vinterkulda før det blir helt mørkt, bare for å få litt frisk luft. Hente post, tømme søppel, ta en kaffe, skru av mobilen, you name it.

No Comments

Leave a Reply