Uncategorized

jeg skal lure gjestene mine trill rundt

4. februar 2010

Det eneste «produktive» jeg har gjort i dag er å være på Ikea. Kamilla, Christine og jeg satt på kafè, da vi plutselig fant ut at vi skulle dra på Ikea for å kjøpe kubbelys og spise kjøttboller. And so we did.

Det er èn ting som gleder meg mer på en handletur enn klær og sko: DUFTLYS! Er dere klar over hvor mange fantastiske duftlys Ikea har?! Det åpnet seg en ny verden for meg i dag. Saken er nemlig at jeg ikke trenger å vaske leiligheten min mer. Jeg trenger ikke å vaske sengetøy, jeg trenger ikke å bake, jeg trenger ikke å ha frisk frukt i fruktfatet jeg ikke har. Ikea har nemlig duftlys som oppfyller alle kriterier. Så hadde jeg bare hatt blinde venner, hadde jeg jo faktisk ikke trengt annet enn disse duftlysene!

I kveld fyrte jeg opp tøymykner- duftlysene, og de lukter helt FANTASTISK. Om noen vet om en bedre lukt enn tøymykner, tell me! For inntil nå har jeg aldri sniffet på noe bedre.

Kamillas baby var den eneste babyen på hele Ikea som holdt kjeft. SKRIKERUNGER!

Mine fine jenter : )

No Comments

Leave a Reply