Uncategorized

99 problemer

5. februar 2010

En av mine dårlige egenskaper er at jeg er alt for flink til å grave ned ting. Og av den grunn, kan jeg finne på å våkne opp en morgen og hylgråte for noe som skjedde for flere uker og måneder siden. Og det skjedde i dag. Så jeg sitter fortsatt innpakket i dyna med mascaratryne og venter på at jeg skal orke å gripe dagen. Så jeg har i hvert fall funnet ut at jeg må bli flinkere til å se problemer inn i øynene, uansett hvor vondt det gjør der og da. Man skal bli kjent med klumpen i magen, for før eller siden dukker den opp uansett.

Nok emorering. I dag er det nøyaktig en uke til jeg drar til Thailand. Det vil si at den bleike kroppen min skal tvings inn i solariumsgrillen HVER DAG fram til turen. Tenkte å begynne med tre kvarter i dag, da. Ingen protester, takk. Dere er tross alt ikke foreldrene mine!

GOOD NEWS til alle masekopper som har mast om følgende : ) En av mine flinke buddier i Nettavisen har fikset «tidligere poster»- knappen nederst på bloggen, så nå kan dere bla dere tilbake i livet mitt til dere blir grønne. Hurra!

No Comments

Leave a Reply