Uncategorized

pølsedama er på’n igjen

5. februar 2010

Er det noe jeg kan, så er det å smådrite meg ut. Det er ikke nødvendigvis snakk om de største tabbene, men tabber nok til at jeg kjenner varmen spre seg i kinna, noe som videre fører til en merkelig rødfarge i trynet og nedover halsen.

Jeg har jo fortalt dere om de alltid- like- pinlige besøkene mine på 7Eleven. Det er alltid like flaut å gå dit og kjøpe noe usunt, men ettersom jeg endte opp alene foran tv’en i kveld, sendte tvangstankene mine meg ned på sjappa for å kjøpe en hel pose smågodt.

Da jeg kom hjem tidligere i kveld, kastet jeg av meg jakka, og la klærne mine oppå. Da jeg skulle ned på 7Eleven slang jeg selvfølgelig på meg jakka – men uten å tenke på at det lå både tights, tunika og sokker inni den. På en eller annen merkelig måte hadde klærne klart å åle seg inn i jakkeermene, slik at de hang fast på innsiden av jakka. Enn så lenge. Da jeg stod bøyd over smågodtveggen som en grisk amerikaner, merket jeg plutselig at det begynte å falle ting ut av jakka. Først en sokk, så enda en sokk. Den rosa tunikaen begynte sakte men sikkert å skli ut og ned på knærne mine, og da jeg så meg i speilbildet på utgangsdøra, tror dere jammen ikke jeg så tightsen henge lang, flott og skinnende ut av hetta? Jeg holdt på å dø. Samlet sammen loppemarkedet mitt, betalte smågodtet og løp opp i senga igjen. Småflaut.

Da jeg var på 7Eleven forrige helg, skulle jeg være litt småmorsom foran et par av vennene mine. Det var forresten den lørdagen vi hadde fest hos meg. Da det var min tur i kassa, sa jeg; jeg skal ha det vanlige. Og tror dere faen ikke han bak kassa svarer: pølse? Det var til å dø av. Pølsedama, her er jeg liksom.

Jeg hater pølser. Og nå merker jeg at bloggen min snart er en levende reklame for 7Eleven.

1 Comment

  • Reply Denis Euser 20. juli 2024 at 14:14

    Good day! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche Your blog provided us useful information to work on You have done a marvellous job!

  • Leave a Reply