Uncategorized

i morgen er jeg redaktør

7. februar 2010

Den ene delen av jobben min hos Nettavisen, som jeg har vært med på å «skape», er Side2blogg. Side2blogg.no er et bloggmagasin som oppdateres hver dag, og det er en gylden mulighet for alle bloggere som ønsker å bli sett, og ikke minst ønsker seg flere lesere. 

I morgen skal jeg være redaktør, det vil si at jeg i løpet av formiddagen skal velge ut hvilke bloggere som skal ligge på forsiden. Så derfor vil jeg jo selvfølgelig tipse dere om å PINGE innleggene deres på forsiden her. Det vil si at dere limer inn linken til blogginnlegget deres i boksen som ser slik ut:

Så enkelt og greit, og så popper blogginnlegget ditt opp på skjermen min når jeg sitter og jobber i morgen, og kanskje ditt innlegg er blant de jeg velger ut til å ligge på forsiden : ) Gleder meg til å lese mange bra blogginnlegg i morgen, noe jeg sjeldent får gjort!

Håper alle benytter seg av muligheten! Jeg får jo ofte spørsmål om hva folk kan gjøre for å få flere lesere, og her har dere et av svarene! Et annet svar er å benytte seg av bloggshouten min. Den tjenesten koster 15 kroner, og dere kan lese mer om den her.

No Comments

Leave a Reply