Uncategorized

leopard på jobb

8. februar 2010

Jeg sitter fremdeles på jobb. Kulda og mørket ute er min verste fiende, så jeg har egentlig ikke lyst å gå ut. Plutselig virker det ganske så koselig med kontorlamper, lyden av stressa tastaturer og lukta av lunken kaffe. Kanskje jeg bare skal bli her? Jeg har en sofa innenfor rekkevidde, og det hadde jo vært en sensasjon om jeg var her før ALLE andre i morgen tidlig?! Morgenfuglen og arbeidsentusiasten Ida Wulff, hørt om henne…. Heh. Humor. 

I dag har jeg valgt ut pingede innlegg til å ligge på forsiden av Side2blogg, vårt fine bloggmagasin! Følg linken for å lese, eller for å pinge dine egne innlegg slik at de kanskje havner på forsiden i morgen. Skriv noe smart, morsomt eller ekstremt dumt, så får jeg en morsom dag på jobb i morgen! : ) Jeg leser blogger som aldri før.

EPIC. Jeg sitter og skal ta et bilde av meg selv med webcam, og en eller annen fremmed går forbi og ser mest sannsynlig hva jeg driver med. Så hva gjør jeg? Joda, jeg later som jeg bare bruker Macen som speil, og lager en fin liten hestehale på toppen av det bustete hodet mitt. HVORFOR er det så flaut å ta bilde av seg selv med webcam? 

Enkelte pleier å spørre, så: toppen er fra Accessorize og buksa er fra Bik Bok : )

Men nå MÅ jeg faktisk ut i kulda. Idabestis kommer med toget, så vi skal vel spise litt middag før vi har kaffedate med en venninne. Og sååå er det overnattings hos meg, vi må jo planlegge Thailand- turen vår – som starter på FREDAG! Vet om et par jenter som skal ta sol i kveld! (den siste setningen kan dere lese i Waschera Gud- style. Torsdag kveld fra Nydalen, vet dere.)

No Comments

Leave a Reply