Uncategorized

livet som blogger da, vet dere…

8. februar 2010

God dag, kjære blogglesere! Til tross for urinveisinfeksjonen og alt det der, så har jeg det helt fabelaktig. Ligger for øyeblikket i sengen og velger ut blogger til dagens bloggmagasin, og skal straks ned til Nettavisen og Side2 for å publisere det. Blir vel lagt ut i 4- 5 tiden!

På dager som denne har jeg ikke ord for hvor takknemlig jeg er for livet mitt. Folk kan le og gjøre så mye narr de vil av min «livssituasjon» som blogger på heltid, men for å være helt ærlig tror jeg ikke noen hadde takket nei til det livet jeg har nå. Her om dagen satt jeg og snakket med venninner om framtid og blablabla, og til slutt måtte jeg bare konkludere med at jeg skal blogge til jeg blir 90 år gammel, om noen fremdeles leser. Neida. Jeg må nok gi opp det late livet mitt en gang, men det er så utrolig umotiverende å gå fra å tjene greit med penger og sove lenge om morgenen – til det helt motsatte. Ser dere tankegangen?

I dag tidlig ringte det på døra, og jeg ble som vanlig livredd da et fremmed ansikt dukket opp på denne skjermen:

Jeg gjorde noe jeg vanligvis ikke gjør: løftet opp røret og sa «hallo?». Og jeg angret ikke, for å si det sånn! Mannen kom fra Bring og ville bare gi meg denne:

Det syns jeg da var vanvittig snilt av ham, så jeg slapp mannen inn og løp ned i gangen i min fantastisk flotte morgenkåpe. Posen kom fra L’orèal, og inneholdt produkter fra DEILIGE Redken! Så nå gleder jeg meg til å teste nye hårprodukter!

Jaja. Livet som blogger, da vet dere. Og nå er det liksom meningen at dere skal voldta kommentarfeltet mitt med treige kommentarer om hvor viktig det er med utdanning og sånt. Jeg kommer ikke til å tro på dere uansett!

1 Comment

  • Reply sklep 12. mars 2024 at 15:21

    Wow, wonderful weblog format! How long have you ever been running a blog for?
    you made blogging look easy. The overall glance of your
    website is fantastic, as neatly as the content material!
    You can see similar here sklep internetowy

  • Leave a Reply