Uncategorized

hva haru på hjertet, barbie?

9. februar 2010

For å gjøre en lang historie kort. I går satt vi plutselig på kafè med et par gutter fra SKÅNE. Dere vet, den dialekta man ikke forstår med mindre den kommer fra Anna Anka, for hun skriker så høyt og skjærende at man ikke kan unngå å få med seg hvert eneste ord. Dessuten sier hun så mye interessant piss at man bare  åpne øra og følge med. Akkurat som meg, det er derfor jeg heter Ida Anka på Facebook. Tilbake til vårt lille kafèbesøk. Når jeg møter nye mennesker jeg kunne tenke meg å nevne i bloggen ( kan komme av grunner som at de snakker rart, at det er klein stemning osv.), prøver jeg å la dem være uvitende om bloggen. For det er jo SÅ enkelt. Den store bli- kjent- og- spørre- hverandre- om- de- obligatoriske- tingene- runden er som oftest i gang innen ti minutter, og i og med at vi satt der i et par timer, var det rett og slett helt umulig. Jeg klarte nesten å lure meg unna med at jeg jobber som jordbærplukker, og grunnen til at jeg daffer rundt og ikke gjør så mye er fordi det ikke er plukkesesong. Hallo! Var det det beste jeg kunne komme på?! Sannheten om bloggen kom selvfølgelig fram til slutt, så jeg regner med at jeg kan si… Hei svensker! 

Svenskene var i hvert fall heldige som møtte oss som noen av sine første nordmenn. Viktig å få litt ordentlig norsk kultur inn i blodet med en gang! De trodde nesten ikke på oss da vi fortalte om alle nakenfestene vi pleier å ha her i Oslo. Hallo, det er jo helt normalt at folk kommer naken på vors? Ikke sant? De visste forresten ikke hva trikk er heller. Får nesten morsinstinkt her!

I natt, da Idabestis og jeg omsider hadde spist pannekakene våre, ledd oss i hjel av et blogginnlegg om fising fra feil hull og krøpet til køys, ville Idabestis ha en krem som lå på nattbordet. Jeg lå ytterst, så jeg måtte gi henne….. kremen. Da hun var ferdig, tenkte jeg å klæsje litt i mitt eget tryne. Bare for moro skyld, og fordi Idabestis har tømt de skummelt dyre kremene mine som står på badet. Jeg begynte å smøre meg grådig rundt i hele trynet, men syns at både lukten og konsistensen var veldig rar. Blir man ikke veldig fettete i huden av denne? Spurte jeg. Jeg vet ikke, svarte Idabestis. For jeg bruker den bare på leppene, der man skal bruke den. Gah. What comes around goes around.

VELVEL, nå må jeg jobbe. Men først vil jeg bare sende en stoooor cyberklem til mamma og pappa som har holdt litt styr på økonomien min den siste tiden. Det kaller jeg veldedighet. Mamma ringte i går og sa at jeg hadde en momsregning jeg måtte betale, og denne regningen var på et beløp som ga meg litt gåsehud. Hvor skal jeg få de pengene fra?! Tror dere jammen ikke mamma allerede hadde satt dem av fra mine tidligere lønninger, HERREGUD, så glad jeg ble! Kommer til å savne mamma og pappa når jeg er i Thailand.

JOBB IDA! Greeeit..

No Comments

Leave a Reply