Uncategorized

jeg takker og beklager

10. februar 2010

Tro meg når jeg sier det, samvittigheten gnager på ribbeina mine hver eneste kveld før jeg legger meg, når jeg tenker på hvor mange ubesvarte mail og kommentarer jeg har fra både lesere og media. Skoleoppgaver, særemner, dokumentarfilmer, tv- intervjuer, radio- intervjuer, portrettintervjuer, leserspørsmål og ikke minst mailer fra lesere som vil ha råd om livet, kjærlighet og you name it. Jeg har rundt rundt 60 uleste mail som jeg fikk fra lesere da jeg gjorde det slutt med min første ex for snart et år siden!

Og det er da man blir opplevd som arrogant, ovenpå og overlegen. Jeg føler bare at jeg må forsvare meg, og fortelle at det ikke er faktum. Jeg åpnet ikke alle de støttende mailene om bruddet mitt fordi det gjorde vondt å lese dem, jeg svarer sjeldent på særemner og skoleoppgaver fordi jeg er redd for å uttale meg feil og forevige noe jeg egentlig ikke er, og av akkurat samme grunn lar jeg som regel være å stille opp på intervjuer.

Jeg er superflink til å stikke det krøllete hodet mitt ned i sanda, og gjør det opptil flere ganger hver eneste dag. Jeg har derfor klart å innse at det ikke er særlig rart at jeg blir sett på som arrogant og overlegen, og det beklager jeg. Flere hundre mennesker bruker tid på å skrive til meg, tenke på meg, lese meg – og jeg blåser i det? Nei, jeg blåser ikke i det. Jeg er bare en smule sjenert, og en smule usikker. Men ville ikke du vært det også, om mange tusen mennesker studerte deg hver eneste dag? Og, ja. Jeg har valgt det selv – skremmende nok!

Mål: bli flinkere til å svare på lesermail og kommentarer, stille opp på flere intervjuer og skoleoppgaver. IKKE stikke hodet i sanda!

Det er alltid viktig å minne seg på hvorfor man driver med det man gjør. Så jeg takker bloggen og leserne for:

Alle søte lesere som kommer bort og snakker med meg og vil ta bilder. Uansett hvor flau og rød jeg blir, det er så koselig!

Mange fine og sterke opplevelser, som de færreste får oppleve i min alder. 

Kunnskap.

Mange fine fester. Fra nå av skal jeg la være å drikke, da. Når jeg blir «bedt på et kjendisparty». 

Fine dager og frihet til å gjøre akkurat som jeg vil. 

Efaring innen media og møter med mange spennende mennesker. 

No Comments

Leave a Reply