Uncategorized

sunny day

10. februar 2010

Så fint vær som det er i dag, tror jeg ganske sikkert at det ikke har vært på lenge! Kan nesten ikke vente med å komme meg ut døra, og nå er det faktisk ikke lenge før jeg skal plassere beina mine i et par sko og valse ut for å ta fatt på dagens gjøremål. Dagens fine gjøremål. Jeg føler meg nesten som et gnagsår av en gladkristen når jeg gleder meg over dagene mine, men jeg kan ikke la være å tenke sånn heller.

Dagens gjøremål:

  • Spise frokost/ lunsj med Christopher på vårt kjære stamsted. 
  • Farge hår på Jan Thomas Studio. 
  • Hente pakker på posten.
  • Vaske gulvet i leiligheten og rydde. 
  • Begynne så smått å pakke til Thailand- turen!
  • Samle sammen adresser til de heldige som skal få skrytepostkort fra ferien.
  • Oppdatere iPoden til den lange flyturen. Tar i mot tips til heit musikk! 
  • Handle solkremer og annet nødvendig til turen. 
  • Avslutter dagen med besøk, middag og film. 

I morgen skal jeg forresten til Agnes på Neglhuset og få pedikyr, slik at jeg har fine tær på stranda i Thailand! Har aldri tatt pedikyr før, har liksom aldri vært spesielt glad i å vise fram tærne mine. Men kanskje det endrer seg nå? Når jeg tenker meg om, så har jeg jo i grunn ganske søte tær.

No Comments

Leave a Reply