Uncategorized

ren og pen før avreise

11. februar 2010

Jeg syns det er så viktig å føle meg ren, pen og vel i det hele tatt når jeg skal ut og reise! Derfor har jeg brukt litt tid på akkurat det de to siste dagene. Siste nytt:

Jeg har for første gang fått pedikyr, hos Agnes på Neglhuset! Så tåneglene mine gikk fra å være stygge og triste, til å være søte, sommerlige og veldig Thailand- klare. Nå skal jeg i hvert fall ikke gjemme tærne mine ved hver eneste anledning – selv om det kanskje er litt overeksponering å legge ut et close up av dem på bloggen, haha! Anbefaler Neglhuset på det varmeste, pedikyr koster 550,- hvis jeg ikke husker helt feil!

Jeg hadde så fæle tær at Agnes måtte bruke munnbind. Hihi, neida : )

I går var jeg på Jan Thomas Studio for å farge etterveksten min hos Christopher! Vi spiste lunsj på stamstedet vårt først, og hadde en kjempefin og ikke minst lattermild dag sammen. Er så deilig å tilbringe tid med noen man deler både humor og meninger med! Snille øyenbrynspesialist Fred var også tilstede, og han brukte lunsjen sin på å fikse brynene mine igjen. Både håret og brynene ble superbra! Tusen takk til min kjære Christopher, Jan Thomas Studio og Fred. Fred har forresten fått seg blogg, den må dere sjekke ut her!

Jeg la ut dette bildet på Facebook og spurte om noen ville pule, har ikke fått noen positive tilbakemeldinger enda.

Litt kjekkere enn meg, da.

Her poserer Fred med et lik som stakk huet innom!

Jo, og så bestemte jeg meg for å ta knekken på urinveisinfeksjonen en gang for alle. Jeg har hatt det før, og nekter å ligge og grine når jeg er i Thailand. Så jeg dro til Volvat hvor de bokstavelig talt ranet meg for å la meg tisse på et glass og motta et ark, som jeg igjen måtte selge meg fri fra på et apotek i sentrum. Jaja. Da er vel det meste i boks. Sånn bortsett fra at JEG IKKE HAR BEGYNT Å PAKKE! Gotta go. 

 

No Comments

Leave a Reply