Uncategorized

charterchicks på gardermoen

12. februar 2010

Da er vi endelig ferdig med alle køer, alle surer tryner og alt som KAN gå galt på flyplassen. Vi har spist, handlet litt og slått oss ned i et hjørne med musikk og godt humør. ENDELIG er dagen her, Idabestis og jeg er på vei til Thailand for faen! Det er så herlig å tenke på at vi har 14 fantastiske dager foran oss. 

En av grunnene til at vi gleder oss så mye, er de to fantastiske hotellene vi skal bo på. Se HER og HER! : ) Weeee! Alt er bestilt gjennom Startour, enkelt og greit! Charterferier er hettttt : )

Flua er klar for avgang!

Og jeg er intet unntak!

Litt lesestoff til turen. Som dere kanskje kan se er jeg stooor fan av Jo Nesbø! Anbefales. Jeg tvang Idabestis til å kjøpe Snømannen, for den er så braaa! 

Ps. Jeg betalte akkurat 59 spenn for å blogge for dere, takk pent!

No Comments

Leave a Reply