Uncategorized

gretten tøs og internasjonale ord

13. februar 2010

Misforstå meg rett, jeg er så takknemlig at det kiler i magen, men akkurat nå er jeg bare supergretten. Tidsforskjellen og den 11 timer lange flyturen har virkelig satt seg mellom øra mine! Klokka er snart 4 om natta hjemme i Norge, her er den vel rundt 10 på morgenen. Vi kom akkurat fram til det første hotellet, og jeg er supergretten for at vi har ventet i en evighet, og fortsatt venter på rommet vårt. Jeg er svett, lukter dritt, holder på å sovne på min egen skulder og vil skifte undertøy så fort som mulig, så nå sitter jeg bare og tripper.

Note to self: «retarded» hører til det vi kaller «internasjonale ord», altså skjellsord vi ikke bruker når vi er på ferie, haha. Den ene resepsjonisten lo overdrevent av meg da jeg spurte om vi rakk å spise frokost mens vi ventet på rommet, og jeg spurte Idabestis om det ikke var ganske «retarded». Må ta meg en runde med disse ordene. Ordene jeg ser på som norske, men som ikke er det AT ALL. Sexy, fuck, retard osv. 

Såååå fresh etter reisen da, gitt! Nei, vent. Dette var jo i går. Dette er nå: 

No Comments

Leave a Reply