Uncategorized

utbrente kubbelys

13. februar 2010

Idabestis har sluknet som et utbrent kubbelys (høhø) på senga si, så jeg benytter anledningen til å bruke nettet som slår seg vrang når vi bruker det samtidig. Nå kan jeg angre på at jeg ba min bedre halvdel om å ta med egen laptop. Grunnen at var jo at hun er verdens største Facebook- nerd, og at jeg sjeldent får kloa i Macen min når hun er i nærheten – så å si. Hvem er det som sjekker profilen til alle Facebook- vennene sine en gang i timen, liksom?! Nok om det.

Vi er helt utslitte etter den lange reisen, så vi gikk nettopp opp fra bassenget. Bestemte oss for å ta det ekstremt rolig i dag, noe jeg ikke angrer på. Etter en deilig lunsj i solen, litt plasking i det ellers så ganske stille bassenget (etterlign et dyr, så skal jeg gjette!), sovnet vi i solen begge to. Flaks at vi våknet opp før huden tok blodfarge! En fin grunnfarge har vi i hvert fall fått allerede, og jeg har HVITE pupper og HVIT rumpe. Kinda hot. Selvlysende, da vettu. Se bilde: 

Kødda, pappa.

No Comments

Leave a Reply