Uncategorized

bananer skal ikke velte, da men

15. februar 2010

Hei! Nettet er vennlig mot meg, men i og med at det mest sannsynlig bare varer i fem minutter, får jeg skynde meg. Idabestis og jeg sitter i skyggen og har akkurat bestilt lunsj og noe kaldt å drikke. Vi holder oss unna solen i dag…. HE HE. Var på stranda i går nemlig, og der lå vi ute på bademadrass og solte oss i flere timer. Merkelig nok gikk det bare ut over trynet og litt av skuldrene, så vi slapp egentlig billig unna. Men det SVIR som et helvete, så derfor tar vi det veldig rolig i dag. Tenkte å kaste oss på Google og se hva annet spennende vi kan gjøre! Jeg syns jo f. eks shopping er ganske spennende, men min reisepartner er litt mer til fjellklatring, elefantridning og den slags. Gah… Jeg vil forresten kose med apekatter og tigerunger! Kanskje vi finner en solfri zoo?

På stranda i går kjørte vi bananbåt. IRRITERENDE: litt av leken er jo å se om man klarer å holde seg på, men det går jo ikke når hele bananen velter?! Hvis det finnes grupper som fronter at bananbåter ikke bør velte på Facebook, så melder jeg meg inn med en gang. Jaja. Vi overlevde. 

Morsdag, Valentines day og kinesisk nyttårsaften feiret vi med et lite vors på rommet før vi gikk opp i skybaren og ble kjent med nye mennesker. Kos kos! Og forresten: de har verdens deiligste mojito(?) her, så nå liker jeg det likevel. 

Historien bak bananbåtturen er faktisk at disse mennene ikke hadde råd til lunsj og trengte penger (yeah right). Og hvem sier vel nei til litt veldedighetsmorro? Fine var vi i hvert fall, der vi satt på «bannannn'».

Brent og fint, med alkoholfri melondrink : )

Seee, jeg fikk valentinsgave av Idaen min! She’s so sweeeet.

Skåål!

IDABESTIS!! Til dere som irriterer dere over at jeg kaller henne det: jeg akter å kalle henne det til jeg dør. Med mindre hun legger ut toppløse bilder av meg på Facebook, da. 

No Comments

Leave a Reply