Uncategorized

halla kattepus

15. februar 2010

Norsk tid: 19.02

Thailandsk tid: 01.07

Bestisen sovnet for maaange timer siden. Vi har holdt oss unna solen i dag, men er slitne likevel. Ti timer med shopping var kanskje ikke særlig avslappende likevel?!

Det ble i hvert fall pysj og middag gjennom roomservice i kveld, og nå ligger jeg bare kort som jeg er på sofaen og hører på musikk, mens jeg irriterer meg over at det tar tre timer å laste opp ETT bilde!

Fikk heldigvis kjøpt aloevera i dag! Ryggen min holder på å falle av, og hårfestet mitt er så rødt og sårt at det til og med er umulig å børste håret. Syt syt! Nå skal jeg prøve å få lastet opp litt bilder så jeg kan oppdatere dere på hva jeg har gjort i dag.

 

Kjøpte meg pysj i dag, hihi. Er så kaldt på rommet her! Fantastisk med aircondition, men en mellomting er bra. Skjønner meg ikke helt på…. knappene. Så er enklere med pysj!

No Comments

Leave a Reply