Uncategorized

teite ord om kjærlighet

15. februar 2010

Du vet det stive blikket og falske, stive smilet du gir noen du er skikkelig misunnelig på? Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har servert det blikket de siste dagene. Jeg vanker rundt på et hotell som er kåret til verdens 4. mest romantiske hotell, og uansett hvor jeg snur meg ser jeg lykkelige og forelskede kjærestepar.

De holder rundt hverandre og ler med åpne munner i bassenget, de ligger i skyggen og kiler hverandre på ryggen, de gir hverandre takk-for-i-går-blikket ved frokostbuffeen, og bestiller drinker med to sugerør. 

Jeg har aldri før i hele mitt liv sett på kjærestepar og tenkt «akk, om jeg bare hadde det der.» Kanskje fordi jeg alltid har følt at jeg har hatt det, og når jeg ikke har hatt det, så har jeg ikke følt at jeg har trengt det. Men de siste dagene er det blitt annerledes.

Kanskje det er sola som koker hull i både hodet og hjertet mitt? Eller er det bare slik at et liv uten kjærlighet er et liv uten mening?

Utsikten fra balkongen vår. Romantisk, eller hva?!

No Comments

Leave a Reply