Uncategorized

dyreplager sjæl

17. februar 2010

Jeg tar sjeldent til meg negative kommentarer, og pleier som oftest og fnise for meg selv over at noen engasjerer seg såpass i livet mitt at de bruker tid på å slenge dritt. Men NÅ kan dere tro at jeg er pissed.

Etter at jeg skrev om mitt besøk på et apesenter her i Thailand har jeg fått haugevis av rasende kommentar og mail om at jeg er en dyreplager og et ondskapsfullt menneske. For det første: de eneste «dyra» jeg plager er fluer og små krek som får ansiktet mitt til å hovne opp. For det andre: hvem er dere til å dømme? Vil dere påstå at dere aldri har betalt inngang på et sirkus for å se elefanter løpe rundt i ring med ti kilo hodepynt? Dere har aldri vært med familien på zoo og stått og «ååååh»-et og «nååmmiiin»- et over tigere, løver og apekatter i bur? 

I stedet for å angripe meg og si at jeg burde dø fordi jeg har holdt en apekatt kan dere kanskje sende meg en link og skrive noen saklige ord om hvordan dere tror apekatter lever her i Thailand? Vi lever i en brutal verden, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke føler meg som en skurk i den store sammenhengen. 

Skal vedde for at et par av dere rir hester  og er ivrige kjøttspisere også. Håper dere har god samvittighet når dere sparker hælene inn i siden på hesten for at den skal løpe fortere, eller kaster i dere en hel pakke nuggets som er laget av høyst plagede kyllinger. DYREPLAGERE. 

No Comments

Leave a Reply