Uncategorized

mø fra thailand

17. februar 2010

Da jeg våknet i dag trodde jeg at jeg var dritsmart, og i halvsøvne begynte jeg å skrubbe meg i panna og i hårfestet, der jeg var solbrent. Ti minutter senere så jeg ut som en Litago melkekartong, og begynte nesten å grine. 

Ettersom jeg følte meg grise(ku)stygg, mistet jeg matlysten og spiste to melonbiter til frokost. Neste: spaavdelingen. Damene på spaet nektet å skrubbe resten av trynet mitt, i fare for at jeg skulle bli enda mer kutryne. Så Idabestis og jeg trøstet oss med tre timers massasje og ansiktsbehandling. Litt fuktighet til et brent tryne kan da aldri skade! Følte meg tusen ganger bedre etterpå, og nå ser jeg bare ut som en.. kalv.

Jeg syns forresten det var superkleint med massasje. Spesielt da massøren knelet foran meg og knadde føttene mine, jeg følte meg så sjef, på en kvalm måte. Men herreguuud, jeg har aldri hatt det så behagelig før! De masserte ALT! Magen, rumpa, ryggen, nakken, hodet, hendene, armene, beina, tærne, ansiktet… ja, dere vet kanskje fra før hvilke kroppsdeler vi mennesker er i besittelse av. Det kuleste var jo at Ida og min sin massasje var synkrone, det ble jo nesten som en dans!

No Comments

Leave a Reply