Uncategorized

vi blir nok aldri venner uansett

18. februar 2010

Jeg har en morsom liten fakta til leserne som har kjørt skuta videre og nå også kaller meg dyreplager fordi jeg bruker sminke som er dyretestet. Visste dere at tamponger og bind er testet på dyr? Så med mindre dere er gutter eller ekstremt uhygieniske, så er dere minst like dyreplager som meg. Og NÅ legger jeg den ballen dø. For å være helt ærlig så er jeg lei av å høre at hesteridning ikke er dyreplageri fordi hesten ikke har vondt. Neivel. Apekatten hadde ikke vondt da jeg holdt den heller. Dessuten var ALLE dyr frie i naturen i utgangspunktet. Nå legger jeg den ballen død, hat meg gjerne. Jeg har rett uansett. Alltid!

Har forresten funnet noen ulemper ved Thailand:

* De er så glad i hvit hud her at de har et eller annet blekemiddel i nesten alt! Så pass på hva slags solkrem og såpe dere kjøper her, hoho.

* Været er så klamt, at uansett hvor mye vi fikser oss på håret, så blir det porøst og ullete med en gang vi går ut døra. Noen som har tips mot det?

No Comments

Leave a Reply