Uncategorized

dagens hete tips!

20. februar 2010

Tenkte å tipse dere om det store, nye for mer eller mindre ivrige netthandlere! Dere trenger nemlig ikke være VIP- kunder, sponsede bloggere eller lignende for å få rabatter på forskjellige nettsider. Dere kan bruke Kupongkode.com! Veldig enkelt og greit. Du registrerer deg rett og slett på siden, følger med og ser om det er noen kupongkoder du kan bruke, og så handler du billigere på veldig mange nettsider. F.eks på Nelly.com, som er en av mine favoritter på nettet! Vet også at de har en kupongkode som gir deg 20% hvis du handler på Asos.com (de har MYE fint, for dere som ikke kjenner til det!), for ikke å snakke om at de kan gi dere rabatter hos Apple store, Norwegian, Hotels.com, HM og Ellos. Her er en oversikt over de mest populære rabattene deres:

Det går an å melde seg på epost- varsling slik at du blir oppdatert når det kommer nye kupongkoder, og du kan også legge inn dine egne koder på siden! Fordelene er mange. Les alt om det her

Da lar vi det være dagens siste og KLOKE ord fra meg! Bare et lite tips til alle som kanskje bruker LITT for mye penger på nettet, og ikke har vondt av å spare noen kroner, hundrelapper og kanskje til og med tusenlapper. 

Nå er det natt i Thailand, så jeg skal legge meg. God natt, kjære lesere : )

No Comments

Leave a Reply