Uncategorized

det lille veldedighetsprosjektet

20. februar 2010

Verden er så alt for liten! Men denne gangen, på hyggelig vis. Det viser seg at alle vi kjenner plutselig er i Thailand eller skal til Thailand mens vi er her, så da blir det jo litt lekekamerater noen av dagene. Kjempekoselig!

I går var det Jørgen og Susanne som tok turen innom oss på Cape Sienna. Vi koste oss i skybaren med mojito og tequila, før vi gikk ned på det KJØLIGE rommet vårt og fortsatte kvelden med roomservice- dinner, Singha (thai- øl) og chatting. Har dere prøvd Chatroulette? Haha, evig genial chatteside hvor du skrur på webcam, og så kan du «nexte» deg gjennom chattepartnere fra hele verden. Er du heldig møter du på kinsere som er midt i akten og dekorerer skjermen din med melis, eller kanskje russiske chicks som gladelig blotter en oppblåst og høyst unaturlig pupp her og der. Ps. Ikke chat mens du spiser, stor fare for å miste matlysten! Bare så dere ikke misforstår meg: dette ER ikke en pornoside på noe som helst vis, det hender bare at du støter på en del gærninger – akkurat som du ville gjort i det virkelige liv hvis du reiste jorda rundt, hehe. 

Og sånn ellers, så ble Jørgen og Susanne vårt lille veldedighetsprosjekt i går. De er nemlig backpackere, og har de siste ukene fått erfaring med harde senger, insekter, null aircondition og toaletter man ikke kan skylde ned. Så da vi satt her med all vår luksus, tilbød vi dem rett og slett en seng – og ikke særlig overraskende: de takket ja. Så i dag var det bare for de to solbrune nordmennene å krabbe ut av hotellet uten å bli oppdaget, før vi to andre satte kursen mot bassenget for å velte oss i… enda mer luksus. 

Livet er herlig som ikke- backpacker! Selv om jeg kanskje kunne tenke meg å prøve det en gang også – i 3 dager, eller noe : )

Trykk på bildet for å komme til reisebloggen til Jørgen og Susanne!

No Comments

Leave a Reply