Uncategorized

svar på noen kommentarer

20. februar 2010

Jeg er megadårlig på å svare på kommentarer, men her kommer svar på noe av det mange har spurt om!

Hvor i Thailand er du?

Jeg er i Phuket! Nærmere bestemt Kamala Beach. Veldig rolig område med ganske lite liv, men det er ikke så langt dit det skjer. Kamala består av hoteller, en liten samling restauranter, en flott strand, et par skreddere og en del suvernirsjapper.

Hvor varmt har dere det?

Det ligger vel på rundt 33 grader! Egentlig alt for varmt for meg, men gleder meg ikke akkurat til å komme hjem til 8- og snøvær! Idabestis og jeg har faktisk hemmelige planer om å droppe flyet hjem, leie et hus her (det er billig!) og bli en stund.

Hva heter hotellet du er på?

Cape Sienna! Nydelig hotell, og kåret til verdens 4. mest romantiske hotell : ) Link her!

Hvordan fikset du reisen? Hvor booket du fly og hotellrom?

Startour, enkelt og greit! 

Hvor er denne kjolen fra?

Den har jeg kjøpt i en jallasjappe i Patong, dessverre! Det samme gjelder Idabestis sin. Kostet sånn ca 50 spenn, wihu!

Hvor er dette antrekket fra? Og øredobbene?

Antrekket er fra Idas koffert! Toppen fra Vila og highwaist- skjørtet fra HM. Øredobbene er kjøpt på en random butikk i London. Tunikaen på det øverste bildet er fra Primark, og solbrillene er fra Solbrillekongen.no

Jeg skal snart til Kamala beach/ Cape Sienna, har du noen anbefalinger å komme med eller noe vi må holde oss unna?

* Kamala Beach er veldig rolig, vil dere ha liv, så må dere nok inn til Phuket town eller Patong!

* På stranda har de billig vannsport, f.eks bananbåt og vannscooter! I hvert fall billigere enn andre steder jeg har vært.

* Hvis det er dyrt for massasje og spa på hotellet du bor på, slik som det er på mitt, så sjekk på stranda! De har egne massasjeboder der, det koster nesten ingenting. Men selv foretrekker jeg å betale litt mer på hotellet, i og med at det er uutholdelig varmt på stranda, fullt av sand og kanskje ikke så hygienisk som det bør være.

* Jeg er langt i fra begeistret for middagsrestauranten på Cape Sienna! Den heter Plom, og er så eksklusiv at du får kunst på tallerkenen i stedet for mat. Dyrt og smaker rart, men det er vel smak og behag!

* Room- servicen på rommet og poolbaren er helt FANTASTISK på mat og drikke! Alt jeg har smakt på menyen er digg, og de er gode på smoothies og drinker. Prøv en strawberry smoothie, men styr LANGT unna strawberry daquri – de vet tydligvis ikke hva det er fornoe her. Det jeg fikk smakte noe jeg pleide å blande før jeg drakk alkohol lovlig. Litt rester herifra, litt rester derifra.

 * Skybaren på hotellet mitt er idalicious! Jeg elsker den! De har sykt gode mojitos og stooore tequilashots – for ikke å glemme en fantastisk utsikt og koselige servitører. 

* Hvis du vil ha med deg brunfargen din hjem: BRUK SOLFAKTOR 30! Du blir brun, du slipper bare å bli brent. Jeg pleier å sole meg med solfaktor 2 (olje) når jeg er i «syden», men her funket det ikke med faktor 20 en gang. Protection!

* Og forresten… Her om dagen lå jeg i vannkanten på alle fire og «grafset» i sanda. Plutselig ble jeg BITT i fingeren, og det gjorde så vondt at jeg skrek til meg oppmerksomheten til hele stranda mens jeg løp opp av vannet som en krabbe på speed. En eller annen tysk turist forklarte meg at det var en 30 cm lang fisk som het noe rart. Så watch out for grafsing i sanda, haha! 

Mitt siste Thailand- tips får bli: IKKE PYNT DEG FØR DU SKAL PÅ STRANDA! Du blir seende ut som en pasient på et gamlehjem etter fem minutter uansett. Klimaet her er så fuktig at det er umulig å se bra ut. Ta bildet mitt som et eksempel. Her går jeg min sexy walk opp av vannet (greit, jeg var kanskje ikke helt forberedt, men drit i det), og likevel ser jeg ut som en skalla idiot fra Finland. Get my point? Hilsen en som har brukt timesvis foran speilet her, til ingen nytte.

No Comments

Leave a Reply