Uncategorized

what a wonderful- AUCH! day

21. februar 2010

Idabestis og jeg har hatt en FANTASTISK deilig dag! Først spiste vi frokstlunsj ved bassenget, før vi lå og kokte et par timer på hver vår solseng. Så dro vi ned til stranda, der vi som nevnt kjørte vannscooter med vind i håret og store smil om munnen. Etter litt fart og moro hadde jeg kramper i hendene og stiv nakke, så vi bestemte oss for å prøve en thai massage!

Vi fant et koselig og ganske billig spa utenfor et hotell, og bestilte hver vår thai massage i en time. 300 baht for en time! tilsvarer cirka en femtilapp. Ikke så verst, eller hva?!

Jeg hadde jo helt glemt at thai massage gikk ut på at noen står og går på deg, og ante fred og ingen fare helt til en liten thai tok løpefart og kastet seg på kroppen min som en vill apekatt. Med armene på ryggen min svingte hun seg rundt, plasserte beina sine på rumpa mi, deretter lårene, og på et eller annet merkelig vis klarte hun å gå rundt på lårene mine, som til alles informasjon har en veldig… flyttbar hud. At hun greide! Jeg holdt i hvert fall på å sprute ut i latter – helt til massøren stilte seg på gulvet ved siden av meg, spredte beina mine og begynte å utføre gymnastikk med kroppen min. Trusa mi sklei til side, og jeg ble helt paralysert. Jeg åpnet øynene, og til min store glede satt det skandinaviske gutter i kø og SÅ PÅ. 

Jeg lukket øynene, prøvde å slappe av og nyte massasjen, men trusa mi var virkelig IKKE der! Jeg prøvde diskrèt å skyve den på plass, men så ble jeg snudd rundt, og apekatten klarte på merkelig vis å låse både armene og bena mine fast. Plutselig hadde jeg foten min i nakken, og det var ikke sjans: fritt innsyn! Hælvete heller, hvorfor utsatte jeg den shavingen….

Massasjen var sykt deilig, men da jeg var ferdig hadde jeg bare lyst til å synke i jorda. Idabestis og jeg betalte en femtilapp hver, tok på oss solbriller og gikk smårødmende fra stedet. Jeg var tydligvis ikke den eneste som hadde hatt truseproblemer.

På hjemveien tegnet vi i sanda og tok bilder. Livet er herlig!

No Comments

Leave a Reply