Uncategorized

tiden flyr…

24. februar 2010

Herregud, tiden her flyr så fort! Nå har vi bare to dager igjen, og jeg fant plutselig ut at det er tre dager siden jeg har ligget i sola. Ble så lei av å ligge stille og svette at jeg har gjort alt mulig annet rart i stedet, og nå føler jeg meg likblek! Jaja, det blir rett hjem til solarium.

Idabestis og jeg var nettopp nede og betalte hotellregningen vår – altså alt vi har spist og drukket på hotellet. Jeg sier bare HEHE, og håper på at jeg får lønning snart.

I kveld var vi ute og spiste på en restaurant som het Rockfish. Hyggelig ved første øyenkast, ettersom vi ble plassert i en sofa med utsikt over havet, men mindre hyggelig ved andre, tredje og fjerde øyenkast. Restaurant i fri natur er jo ikke barebare. Under måltidet var vi vitne til en frosk som spiste en kakerlakk. Det sier vel sitt!

Jeg er rett og slett for lat til å reise meg og hente kameraet så jeg kan legge inn bilder. Så dette får bli en bildefri post! Nå skal vi slenge på en film og sove, i morgen tidlig skal vi bytte hotell!

No Comments

Leave a Reply