Uncategorized

coming to an end

25. februar 2010

Noen av dere lurer på hvorfor vi byttet hotell. Det var absolutt ikke noe galt med Cape Sienna, men hotellet vi bor på nå er litt nærmere flyplassen! Så da slipper vi å stå opp før vi har lagt oss når vi skal hjem på lørdag : ) Blir her i to netter! Noen spurte også om hva det koster en natt på dette hotellet. Er ikke heelt hundre prosent sikker, og jeg tror det varierer etter når du skal være her, og ikke minst hva slags rom. Så for de som lurer på pris, bør dere gå inn og sette sammen deres egen tur på nettet. Vårt er bestilt gjennom Startour.no, så dere kan jo evt. sjekke der! : )

Vi har akkurat vært og spilt tennis, noe som egentlig er sykt lite chill i denne varmen. Tennis kan være gøy det, men ikke når man får dunkende hodepine om man glemmer å drikke vann mellom hvert slag. 

Jeg kan ikke tro at det har gått 12 dager!  Om en og en halv dag sitter vi på flyet hjem til iskalde Norge, og så kommer vi til å furte fordi vi ikke utnyttet turen ENDA mer enn vi gjorde. Vi har hatt det så sykt bra her i Thailand!

Har du vært i Thailand før, eller kunne du tenke deg å dra? 

No Comments

Leave a Reply