Uncategorized

en lykkelig happyhour

26. februar 2010

I dag var det meldt grått vær og litt regn i Phuket, så vi hadde ikke noe hastverk med å komme oss opp av senga. Men da vi tittet ut i hagen i dag tidlig, var det jammen en strrråååålende sol som hadde kommet for å holde oss med selskap den siste dagen vår i Thailand! Hurra! Vi pakket sakene, vandret rundt i hotellets store labyrint, helt til vi kom til det fantastiske skiltet «BEACH ACCESS». Med olje og solfaktor 2, leide vi bademadrasser og la oss på vannet – hvor vi ble helt til jeg følte at trynet mitt så ut som en skrella vannmelon. Vi gjorde det klokt i å forlate den fine stranda, for å si det sånn! 

På vei tilbake til leiligheten vår går man forbi et bassengområde med bar i vannet, og enda bedre: det er 16 årsgrense der! Jeg er jammen ikke vant til å være tre og et halvt år eldre enn aldersgrensen, så det var jo STAS. Neida. Men det var vanskelig å motstå fristelsen, så vi slang oss ned på barkrakker i vannet og bestilte (gjett a) mojito! En drink ble til to, to drinker og før vi visste ordet av det danset vi rundt i bassenget med hver vår kokosnøtt, fyllt med noe… drikkbart. Jeg er jo nesten blitt avholdsmenneske, så det er ikke mye jeg tåler her i varmen!

 

HAHA, nice!

No Comments

Leave a Reply