Uncategorized

tid for hjemreise

28. februar 2010

Pågrunn av dårlig internettforbindelse har det blitt dårlig med både blogging og bilder de siste dagene, så sorry for det! 

I dag morges våknet jeg grytidlig av telefonsamtaler fra folk som var på vei hjem fra byen i Norge (akk, tidsforskjell…), så jeg stod like gjerne opp. Jeg satte på Jack Johnson, og la meg i badekaret for å nyte morgensola. Utrolig deilig! 

Greit, det var ikke hele sannheten. Jeg satt klissnaken med beina i været og raket leggene, og med den høye musikken kunne jeg verken høre eller huske at jeg ikke var alene. Stakkars Idabestis som våknet til slik et syn! 

Vi har seriøst hoppet og kjeftet på koffertene våre i to timer i dag. Vi har jo ikke shoppet SÅ mye?! Bare dårlig med pakkeskills, I guess. Jeg måtte legge igjen min høyt elskede strandbag til fordel den nye Guess- veska, og da jeg for fjerde gang hadde lovt kofferten at «hvis du bare lukker deg NÅ, så LOVER jeg at det ikke kommer flere ting!«, lå det plutselig to par sko og et par kjoler igjen. Med andre ord: håndbaggasjen min veier 15 kg og ser ut som en deformert vaskekurv. Ankommer Norge med stiiiil!

Kofferten til HØYRE er min. Her etter at vi hadde pakket på torsdag for å bytte hotell. 

Kom akkurat til å tenke på flyturen vi hadde hit. Den var LANG. Det hjalp selvfølgelig mye at vi hadde musikk, spill, filmer og tv- serier å se på, men ingen kan påstå at det ikke kribler litt i beina og svir litt i rumpa å sitte stille så lenge! Da jeg tok dette bildet var jeg LYKKELIG! Bare 50 minutter igjen!

No Comments

Leave a Reply