Uncategorized

jeg trodde jetlag var en hypokonder- greie

1. mars 2010

Jeg er så forvirra. Det kjennes ut som om jeg er en blanding av utbrent og fyllesjuk, og jeg tar meg selv i å tro at det tekniske har streiket når jeg ser på klokka. Hva, det klokkeslettet kan vel ikke stemme?!

Jeg har alltid trodd at jetlag bare er noe man diagnoserer seg selv med fordi man har vondt i ræva etter en lang flytur og har lyst til å være i fred, men nå merker jeg jo at det faktisk er som om hodet mitt ikke helt skjønner hva som skjer.

Det er jammen ikke ofte jeg sovner før klokka er ni på kvelden og våkner før den slår sju! Så, hva er den hemmelige kuren for å bli kvitt jetlag? 

Jeg tenkte i hvert fall å komme meg en liten tur ut av døra, ta en kaffe på kaffebrenneriet i 1. etasje, og kanskje rulle inn i et solarium. Denne gangen skal jeg opprettholde den lille fargen jeg har fått!

No Comments

Leave a Reply