Uncategorized

lønsj

1. mars 2010

Herregud. Jeg begynner å bli klar for å ta på meg pysjen og ha snorkemaraton, og det er ikke barne tv- tid en gang! Jeg har ikke godt av  våkne så tidlig. Tror kanskje jeg fortsatt lever i Thailand- tid! 

Nå har jeg i hvert fall akkurat spist lunsj, for spesielt interesserte. Kyllingsalat og hvitløksbaguett:

Og så har jeg vært på posten for å hente pakker. Postkassa mi var full av pakkelapper da jeg kom hjem, og dessverre var mesteparten av pakkene gått i retur. Men denne lå i hvert fall og ventet på meg, så nå er det ingen unnskyldning for hårete legger!

Deilig med ny høvel! Jeg har en confession to make: den siste måneden har jeg barbert leggene med høvelen til Lars Tangen som han glemte igjen da han var på besøk. Naiv som jeg er trodde jeg at han også kun hadde brukt den på leggene, men så kom jeg på andre tanker. ÆÆÆÆÆÆÆÆ!

No Comments

Leave a Reply