Uncategorized

februar som var

2. mars 2010

Da var det en ny måned, og det er på tide å oppdatere februar som var! Det blir ikke lange oppsummeringen ettersom halve måneden gikk med til å sole flesket i Thailand, men jeg prøver : )

Nei, vet du hva. Jeg klarer ikke. Jeg er plutselig blitt verdens kjedeligste menneske, og har faktisk ikke en dritt interessant å meddele fra den siste måneden, bortsett fra at jeg har hatt en fantastisk ferie til Thailand og nesten blitt avholdsmenneske.

For et par måneder siden kunne jeg sikkert sluppet alle hemninger, og fortalt  om hvordan jeg sklei bortover isen på vei hjem fra byen mens jeg sang «gimme more» av Britney Spears i fred og harmoni, hvordan jeg dreit meg ut da jeg rotet med en «kollega» og hvordan jeg fantaserte om heftig romantikk med sjåføren på 12- trikken (for eksempel), men det er liksom ikke slik livet mitt er lenger. Og jeg er sikker på at mamma og pappa takker gudene som mest sannsynlig ikke eksisterer for akkurat det. 

Men hei, jeg liker ikke å være UINTERESSANT heller. Kanskje jeg snart må oppsøke farer for å ha noe å skrive om igjen. Den siste faren jeg oppsøkte var å følge tvanstankene mine, noe som førte til at jeg hørte på et HELT Basshunter- album på vei til Thailand. Det var smertefullt, men det måtte liksom gjøres. 

Jaja, så da blir vel dette månedens bilde!

No Comments

Leave a Reply