Uncategorized

på plass hos nettavisen

2. mars 2010

Gooood morning! Eller god kveld får jeg vel si, ettersom jetlagen min forteller meg at det er kveld. Ok, det var siste gang jeg understreker den jævla jetlagen. Jeg er i hvert fall på plass hos Nettavisen og jobber litt med side2blogg.no! Er det noen som følger med der, eller? : ) Og er dere flinke til å pinge innleggene deres?! Jeg håper selvfølgelig at så mange som mulig tar turen innom det fine bloggmagasinet vårt! Flere lesere = morsommere jobb!

Etter jobb i dag skal jeg sosialisere meg, tenk! Kamilla har invitert meg på hjemmelaget thai- suppe og Frustrerte Fruer, og jeg takker ikke nei til noen av delene. Har savnet min lille stupid!

Har forresten savnet de andre vennene mine også, og beklager at jeg har vært en hestedritt når det kommer til å ta telefonen og svare på meldinger etter at jeg kom hjem. Jeg har vært så opptatt av å… Sove.

No Comments

Leave a Reply