Uncategorized

kler jeg nøklene?

3. mars 2010

Nøkkelen til drømmeleiligheten min lå i hånda mi fortere enn jeg rakk å si «flytte». Jeg må bestemme meg innen et døgn, og selv om jeg er ganske bestemt på å flytte til den nye leiligheten, er det jo ikke… «barebare». Så da gjør vi det på den gammeldagse måten, og argumenterer for og i mot.

Argumenter FOR å flytte:

* Leiligheten er dobbelt så stor.

* Jeg må ha en større leilighet fordi jeg jobber hjemmefra, så den tells som kontor også.

* Gulvet og taket (rosetter og plass til lysekrone) er mye finere i den nye leiligheten.

* Leiligheten er en hjørneleilighet, og har det PERFEKTE blogge- og lesehjørnet!

* Dobbeltdører til soverommet. Oh my god, that is so sexy! 

* TRE varmeovner! Even more sexy, så kan jeg tine opp etter vinteren. 

* Masse garderobeplass med kurver og speil på innsiden.

* Leiligheten har allerede persienner på plass. Deilig, for sånne ting får jeg aldri gjort.

Argumenter MOT å flytte:

* Leiligheten er dyrere.

 Hmm.. Så hva tror dere? Blir det flytting på meg? Jeg trenger alltid at folk skal være overbegeistret når jeg skal gjøre slike avgjørelser, haha, så det er jo bra at mamma kommer på besøk i morgen. Ikke at jeg tror hun blir overbegeistret, og hun kommer mest sannsynlig til å tråkke rundt i det ene argumentet jeg fant MOT flyttingen. Jaja, vi får se : ) Kler jeg nøklene?

Iiiik, kjenner jeg blir komplett lykkelig hvis jeg setter i gang med denne flyttingen nå! Må bare vise dere et par ganske RELEVANTE bilder fra leiligheten!

Det nydelige blogghjørnet. In my heart!

Det fine taket! Og et skap, og soveromsdøren i det fjerne. 

No Comments

Leave a Reply