Uncategorized

konkurranse! vinn rosa laptop

3. mars 2010

God kveld, kjære lesere! : ) Da var det dags for en konkurranse, det takker vi vel ikke nei til?! Premien er en rosa Eee PC Seashell 1008HA, eller lettere sagt: en fancy, liten laptop!

 

1.      Last opp en stilig outfit for ”my Eee Outfit” – konkurransen her . Da delter du i nok en konkurranse og øker dermed dine sjanser for å vinne en mini-pc. Ved å følge linken kan du lage et ”magazine cover” med din outfit og samtidig treffe bloggere fra hele Norden!

2.      Legg så igjen en kommentar til dette innlegget der du skriver at du er med.  Send med konkurranselinken med din outfit (kopier linken og lim inn i komentarfeltet sammen med punkt 3) slik at jeg kan gå inn å se på ditt bidrag. Jeg velger ut den outfiten jeg mener skal vinne mini-pcen Eee PC Seashell 1008HA via bloggen min.

3.      Få også med svaret på dette spørsmålet i kommentaren – ”Eee PC Seashell 1008HA vant prisen for beste mini-pc 2009/2010. Hva heter denne prisen?” svaret finner du  herHusk å få med din e-postadresse.

Konkurransen varer til og med neste onsdag (altså i en uke), og den beste outfiten i følge meg, og rett svar på spørsmålet vinner en rosa Eee PC Seashell 1008HA fra ASUS! Lykke til, alle sammen!

No Comments

Leave a Reply