Uncategorized

blinde menn og asylvors

4. mars 2010

Pappa er søt, da. Etter en vellykket omvisning i den vakre leiligheten hvor han selvfølgelig fant feil på alle veggene og alt det der, satte vi oss på Kaffebrenneriet og tok en… Kaffe! Surprise. Da vi skulle gå derifra fikk pappa øye på en dame han har sett på tv, og da vi kom ut spurte han: var ikke det der, Aylar? Jeg døde en liten smule inni meg. Det var ikke Aylar, det var jo Triana Iglesias. Vel vel, der fikk vi det bekreftet igjen: vi jenter trenger ikke å sminke oss og ha nybarberte legger bestandig, for mannfolk får ikke med seg detaljene uansett.

For en familiedag! Nå kommer mamma snart på besøk, og hun har bestilt nyvasket gulv og rent sengetøy. Det var vel LITT mye forlangt, eller hva? Haha, men det skal bli. Så nå skal jeg sette musikk på full guffe og late som om det er sommern, for da har jeg så mye å leve for. 

Dette bildet er forresten et argument FOR å flytte. Et vorspiel skal ikke se ut som et asylmottak! Og da sikter jeg til PLASSEN.

No Comments

Leave a Reply