Uncategorized

daddy cool

4. mars 2010

Det viste seg plutselig at pappa som egentlig bor en og en halv time unna er i nabolaget, så nå er han på vei til meg for å se den nye leiligheten. Han argumenterte i en halvtime på telefonen i går for at jeg ikke skulle flytte, men jeg syns selvfølgelig at jeg knuste alle argumentene hans med glans. Det er tross alt ikke han som driter seg ut i cyberspace hver jævla dag, jeg fortjener å blakke meg på en fin leilighet. Dessuten kommer jeg ikke til å blakke meg. Jeg kommer fortsatt til å drikke morgenkaffe på Kaffebrenneriet – kanskje bare ikke hver dag. Kanskje jeg skal begynne å snike på trikken for å spare penger – de gir meg jo bot uansett, fordi jeg…. glemmer å stemple månedskortet mitt. 

I dag holdt jeg forresten på å bli drept av istapper for andre gang denne uka. Ta rasfare- flaggene alvorlig, altså! Jeg holdt på å slå opp med en venninne her om dagen, da jeg så at hun hadde vært festlig i fylla og STJÅLET et flagg:

No Comments

Leave a Reply